Majoriteten svänger!

I dagens media kan vi läsa att majoriteten i Kalmar kommun svänger när det gäller satsningen på konstgräs i SöderMöre. I sin egna budget har majoriteten flyttat konstgräset till 2012 och därmed till Idrottspaket II. Men nu svänger man, veckan innan budgeten ska fastställas. Det är bra, för konstgräset behövs och föreningarna i SöderMöre har lagt ner en massa tid och kraft på detta.

Från moderaternas håll så välkomnar vi majoriteten till att bifalla vårt förslag om att deltaljplan för konstgräsplan i Ljungbyholm ska arbetas fram under 2011. Vi har med det i vår budget – redan från början!!

Malin

Annonser

Ett svar to “Majoriteten svänger!”

  1. Roger S Says:

    Låt den styrande majoriteten i Kalmar få stå till svars för alla nedgångna 50 tals byggen till idrotts och gymnastikhallar. Jo visst, kan de slå sig för bröstet och nämna arena byggen etc. Men vad hjälper det den stora massan av ideela krafter och ungdomsidrottare.
    Sen bör man kanske fråga sig var det finns förslag som skall understödja privata alternativ. Varför har inte Kalmar i större utsträckning, följt med framgångskoncept från andra kommuner med en expansiv utbyggnad av privata skolor och idrottsanläggningar?
    Är det kanske så att en sådan utveckling stött på ideologiska hinder, och därför hindras Kalmar från att följa med i den nationella utvecklingen. Därför får kommunens ungdomsidrottare finna sig i att utöva idrottsaktiviter i lokalar och med redskap ifrån 1950 och tidigare.

    Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: