Tryggare miljö på Lindö

Moderaterna har lanserat att man borde kunna bygga i en mindre skala på norra delen av Lindö. Miljöpartiet säger i en insändare blankt nej till detta.

Att vi vill se en bebyggelse grundar sig bland annat i att Lindö tyvärr är en otrygg plats idag. Efter samtal med flera som bor i området så menar man att man inte låter sina barn och ungdomar gå över Lindö på kvällar. Så vill inte vi moderater ha det. Vi ska inte ha otrygga platser i kommunen. Ett sätt att få Lindö mera tryggt och tillgängligt är att bygga på norra delen. Ett annat sätt är att göra södra delen till en fin park och att få en strandpromenad runt hela Malmfjärden. Om flera människor rör sig i området så ökar tryggheten.

Malin

Annonser

2 svar to “Tryggare miljö på Lindö”

  1. Per o Lotta Says:

    Tryggare miljö på Lindö ställer vi oss också bakom. Vi håller med om att Lindö bör kunna bebyggas i närheten av den gamla byggnaden för att göra Lindö både attraktivare och säkrarare. Men fram tills dess varför inte fixa med en god belsysning. Idag är flertalet lampor mer eller mindre dåliga. Det måste vara en enkel och billig åtgärd att fram tills ev beslut om byggnation tas så bör Lindö kunna lysas upp mera för att öka säkerheten åt alla som måsta gå och cykla där på kvällarna.
    Hoppas detta går att ordna inför denna höst och vinter så vi kan känna oss trygga och säkra när vi går och cyklar där på kvällarna.
    Mvh
    Per o Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: