1.400 ungdomar och vallöften

I går träffade jag en fritidsledare som jobbat på Fullt Ös! Ungdomsfestivalen som arrangerades som ett nyktert alternativ på Valborg. Han var precis lyrisk. Under kvällen så räknade man med att ca 1.400 ungdomar fanns på festivalsområdet. Eftersom det var en nykter festival så fick alla som skulle in blåsa i en alkometer. Ingen blåste rött – alla blåste grönt! Succé är ordet för Fullt ÖS! Tack till alla som planerat och jobbat med festivalen.

Under ett flertal 1:a majtal så lovades det både det ena och det andra. Mona Sahlin (S) släppte på en del från de röd-grönas budget som presenteras idag. Bl a var det höjd skatt för alla. Johan Persson var naturligtvis inte sämre, i år lovade han sporthall i Ljungbyholm. Nu har alla ljungbyholmare hört detta förrut. Detta är bara ett tomt eko från förra valrörelsen, 2006, då Socialdemokraterna lovade en sporthall. Vad har de levererat? Inte har det blivit någon sporthall, den finns inte ens med i några planer. Varför ska ljungbyholmarna lita på S den här gången?

Det behövs en sporthall i Ljungbyholm, men socialdemokraterna har visat att de inte är att lite på. Nu när samhället växer så det knakar behövs politiker som, tillsammans med medborgrna, vill och kan utveckla Ljungbyholm.

Malin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: