Det gör skillnad med Alliansen!

Med Alliansmajoriteter i såväl Kalmar som Karlskrona och Växjö skall vi inte konkurrera och slåss om statliga jobb och huvudkontor. I stället skall vi samarbeta och hjälpa varandra för att göra vår region starkare. Det tjänar vi alla på.  Med Alliansmajoriteter i dessa tre kommuner så kommer vi att jobba för gemensamma kriterier när det gäller Lagen om valfrihet (LOV). Detta stärker den enskildes möjlighet att välja inom bl a hemtjänsten och det ger företagen möjlighet att bredda sin marknad. I förlängningen så stärker det sysselsättningen i vår region. För att kunna arbets- och studiependla i regionen kommer vi i Alliansen att tillsammans arbeta för ett enkelt och smidigt biljettsystem och kortare resvägar.

 2030 skall våra kommuner vara fossilbränslefria.  Detta kan vi uppnå genom att vi arbetar tillsammans genom att delge varandra goda exempel, genom att arbeta tillsammans med företag och forskning. Tillsammans kan vi efterfråga klimatsmart teknik och klimatsmarta tjänster.

 Med Alliansmajoritet i alla tre kommuner så samverkar vi för att göra vår region starkare –  det som är bra för den ena orten är också bra för oss i den andra!

 Malin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: