Schlager & Sifo

Då var årets Svenska del av schlagerfestivalen över. Ett spännande val som svenska folket gjorde. Marlena Ernman har en fantastisk röst som hon kombinerar i opera och schlager.  Nu får vi hoppas att det går bra i Moskva.

Dagens sifosiffror gör också att man blir glad. Regeringen får goda betyg – mitt i krisen. Det känns tryggt.  Nu minskar gapet mellan Alliansen och vänstersidan. Nu gäller det bara att se till att siffrorna fortsätter att gå åt rätt håll så att Alliansen ökar i förhållande till oppositionen – det är på valdagen det gäller.

Malin

Annonser

3 svar to “Schlager & Sifo”

 1. fundersam Says:

  hmm, ”Nu ökar gapet mellan Alliansen och vänstersidan” är det inte snarare så att det minskar kraftigt, fortfarande är väl vänstersidan störst…

  • malinpetersson Says:

   Hej!
   Visst är det så att det minskar kraftigt, och jag hoppas att gapet kommer att öka till fördel för alliansen innan september 2010.
   Malin

 2. Bjarne Ritzén Says:

  ”det är på valdagen det gäller.” skriver Du. Ja tyvärr är det så de flesta yrkespolitiker tänker och handlar. Valboskapen skall man bara lyssna på på valdagen därefter är de inte så viktiga längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: